Om oss

Vi har ett företag tillsammans sedan 35 år. Vi har uppskattat friheten att kunna variera arbetstider, när våra två barn växte upp. Dessutom har vi sysslat med det bästa vi vet. Vi har en liten kolonilott på lagom cykelavstånd där vi vistas en hel del sommartid. Våra smultronställen finns i fjällvärlden och på Gotland.

Rune

Utbildning:
Berghs reklamskola, Stockholm, numera Berghs School of Communication. Medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum

Jag har arbetat som tecknare-illustratör under många år. Vid sidan av beställningsuppdrag har jag sökt andra motivområden som intresserat mig. Till exempel antiken, djur-natur.Naturfotografering är ett annat stort intresse. På senare år har jag provat något helt annorlunda. Fritt måleri i akrylfärg.

Militta

Utbildning:
Konstfackskolan, Stockholm, avd. för Reklam och Bokhantverk, numera Grafisk design och Illustration. Medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum

Jag har arbetat som tecknare-illustratör med vitt skilda uppdrag. Det har blivit en hel del medicinska och vetenskapliga bilder bland annat. Nu har jag mer tid till det som lockar mig mest, landskapsmåleri och porträtt och en hel del naturfotografering.